Vilkår

Vilkår

Det er gratis at være medlem af DEL MED 60+ og gratis at bruge hjemmesiden.

DEL MED 60+ er en deletjeneste, som formidler kontakt mellem medlemmer, der udbyder en tjeneste og medlemmer, der bruger en tjeneste.

DEL MED 60+ frasiger sig ethvert ansvar for de handler, som foregår mellem medlemmer af delmed60+. De konkrete aftaler er alene et anliggende mellem udbyder og bruger. Der kan fx være tale om en gensidig låneaftale (du låner af mig og jeg låner af dig), der ikke omfatter betaling. Eller om udleje, som koster et mindre lejebeløb. Eller om rådgivning, som tilbydes til et vist honorar.

DEL MED 60+ formidler kun aftaler, som er for små til det private marked, eller som stort set ikke løses i dag og konkurrerer dermed ikke med det private marked. Hvis man tager et honorar for sine ydelser, der svarer til prisen på det private marked, så skal man handle på det private marked – ikke på DEL MED 60+. Hvis man tilbyder meget store opgaver, fx maling af et hus, eller dyb juridisk rådgivning, så skal man udbyde sine ydelser på det private marked – ikke på DEL MED 60+.

Ønsker du at vide mere om hvilke regler, som gælder for indbetaling af eventuel skat af fortjeneste, kan du læse om dette på SKATS hjemmeside. På hjemmesiden deleøkonomien.dk kan du få overblik over regler og lovgivning.

Vi opfordrer alle medlemmer til at holde en god tone.

Vi forbeholder os ret til at fjerne opslag eller kommentarer, som ikke er i overensstemmelse med intentionerne bag DEL MED 60+.

Vi bruger udelukkende data til intern statistik, der forbedrer DEL MED 60+.

Anbefalinger til sikker handel på nettet 

Uanset at vi er en privat klub, er der nogle generelle forholdsregler for enhver handel på nettet, som man bør være opmærksom på, og som er gode at forholde sig til:

  • Vær opmærksom på tilbud hvor prisen er meget lav, og hvis du er usikker på sælgerens identitet
  • Brug MobilePay til betaling. Mobile Pay er knyttet til sælgers cpr. nr. – og er derfor en god sikkerhed for ægthed
  • Få gerne forevist varen inden du betaler
  • Få evt. en kvittering på dit køb.

Hvis både du og sælgeren er privatpersoner, kan I selv bestemme, hvilke regler der skal gælde for handlen, fx om du skal have mulighed for at returnere varen, hvis du fortryder dit køb. I private handler er det meget almindeligt, at en vare sælges som beset og uden reklamationsret.

Læs mere på Forbrug.dk