BYVANDRING – REFSHALEØEN 26. APRIL

BYVANDRING – REFSHALEØEN 26. APRIL

af

Kom tættere på Refshaleøen - Kun 175 kr.

AFHOLDT Vi starter turen fra havnebussens stoppested ved Nordre Toldbod, hvor vi tager havnebus 992 til Refshaleøen. Oplevelsen af Københavns havn set fra vandsiden er ganske enkelt magisk. Undervejs fortæller jeg om de forskellige toneangivende, og i medierne ofte omtalte projekter, langs havnefronten. Når vi ankommer til Refshaleøn 5 min. senere, sætter vi ud på en gåtur og ser på øens forskellige initiativer. Vi kommer bl.a. forbi cphvillage, BIG’s Urban Rigger, Copenhagen Contemporary og den nyåbent bryggeri, Broaden & Build. Undervejs vil jeg fortælle om Refshaleøens fortid og planerne for fremtiden. Max. 16 personer. Vi slutter turen på den populære La Banchina hvor der vil muligheden for lidt forfriskninger. Mødested: Havnebus Stoppested - Nordre Toldbold Mødetid: 10:45 Afgang: 10:52 Slutsted: Havnebus Stoppested - Nordre Toldbod Sluttid: 13:10 Din Guide: Phillip Mills Del med 60+ pris: 175 Kr. (Normalpris 310 kr) Mobilepay: 2628 3685 Du tilmelder dig ved at sende mig en e-mail eller via kommentarfeltet herunder. Der er begrænset med pladser, max 16 personer.

Refshaleøen

Om din lokale guide Phillip er uddannet Rumdesigner og har siden 1994 arbejdet på en række tegnestuer i København. Siden 2018 har han skrevet om byens projekter på sin blog. De sidste par år har han guidet erhvervslivet, organisationer, kulturforeninger og nysgerrige turister rundt i København.

Yderligere kontaktoplysninger:

Phillip Mills

Tryk for stort

19 kommentarer til “BYVANDRING – REFSHALEØEN 26. APRIL

 1. Tak til alle som deltog i turen på Refshaleøen i fredags. Det var dejligt at være sammen med jer. Som lovet, her er tips / links, som blev nævnt under turen:
  Studenterboliger – cphvillage: https://cphvillage.com
  Arcagency, tegnestue bag projektet: https://arcgency.com
  Hjemløseguider på Vesterbro / Sydhavnen / Nørrebro: http://www.gadensstemmer.dk
  Broaden & Build: https://broadenbuildcph.com
  Lille Bakery: https://lillebakery.com
  La Banchina: https://www.labanchina.dk
  Quintus Bastion: https://quintusbastion.dk
  De Bedste Hilsner. Phillip

Skriv en kommentar